Friday, July 29, 2016

De unde cumperi mancare pentru animale

Tot mai multe persoane se bucura de dragostea purtata de animale, fie ca este vorba de caini, pisici, hamsteri, papagali sau broaste testoase, fiecare avand gusturi diferite. De regula, animalele de companie nu sunt pretentioase, nu implica o ingrijire costisitoare, sunt jucause si au rolul de a ne face viata mai frumoasa. Din acest motiv exista numeroase magazine de specialitate de unde se pot achizitiona diferite animale, insa preturile practicate sunt destul de ridicate.
De asemenea, accesoriile si jucariile pentru acestea, la fel si mancarea, pot fi achizitionate din acelasi tip de magazine, insa tarifele sunt mari, astfel ca ingrijirea presupune mai mult efort din punct de vedere financiar pentru stapani.
Preturi mai bune
Insa de ce sa achizitionezi mancare pentru animale din magazinele de specialitate, unde sunt adaosuri consistente, cand aceasta poate fi procurata direct de pe Imperator.ro. Un numar mare de utilizatori posteaza astfel de anunturi, dorind sa aduca bucurie stapanilor de animale. Preturile sunt mult mai mici decat in magazine, atat pentru mancare, cat si pentru accesorii sau jucarii, fapt care este reflectat si de faptul ca anunturile sunt gratuite pe Imperator.
Reinnoire gratuita
De asemenea, chiar si dupa 90 de zile de valabilitate, anunturile se reinnoiesc gratuit si automat. Se permite publicarea a pana la 8 fotografii semnificative care sa ateste calitatea produselor puse la vanzare. In plus, aceasta reprezinta o solutie ideala si pentru cei care au avut animale de companie, insa din diferite motive au renuntat la ele si produsele aferente acestora au ramas nefolosite, iar acum pot fi vandute la preturi bune.
Interfata prietenoasa

Imperator este foarte usor de folosit, chiar si de catre cei care nu au experienta, totul datorita interfetei intuitive, ce permite crearea unui cont in scurt timp si postarea unui anunt cu mancare pentru animale in doar cateva minute.

Friday, July 15, 2016

Tipuri de certificate ISO



Un certificat ISO este foarte important pentru portofoliul unei firme, deoarece acesta atesta seriozitatea si profesionalismul sau si ofera numeroase avantaje. Din cauza faptului ca pe orice piata intra numerosi jucatori, supravietuirea se poate face doar cu ajutorul unor eforturi mari, iar numerosi oameni de afaceri sunt pusi in dificultate. 

Chiar daca adesea se cauta solutii si se propun campanii de marketing costisitoare, acestea nu sunt intotdeauna multumitoare. Poate una dintre cele mai simple modalitati prin care o firma isi poate imbunatati activitatea este dobandirea unui certificat ISO.

In acest sens, este nevoie de apelarea la o companie specializata in domeniu, iar acestea vor crea si vor implementa niste sisteme de management standard, care fac referire la mai multe aspecte, de la calitatea serviciilor si produselor oferite, la conditiile de munca, la securitatea informatiei si muncii sau la protejarea mediului inconjurator.

Tipuri de certificate ISO

Pentru ca firmele sa dispuna de un portofoliu cat mai atragator, nu trebuie sa lipseasca certificatele ISO 9001 si 14001. Primul dintre acestea face referire la asigurarea calitatii serviciilor, iar 14001 la gradul de protejare al mediului inconjurator, esential in contextul incalzirii globale si datorita faptului ca acest subiect este unul tot mai sensibil la ora actuala.

Cu siguranta ca angajatii unei firme vor avea numeroase motive sa se simta mai bine si sa beneficieze de conditii mai placute de lucru, totul cu ajutorul sistemului de management al securitatii ocupationale, denumit OHSAS 18001.

Nu numai angajatii, ci si clientii, furnizorii sau posibilii parteneri de afaceri vor avea de castigat, deoarece acestia au garantia colaborarii cu o companie serioasa, care pune pret pe crearea unor legaturi stranse. Un certificat ISO poate fi important si atunci cand se doreste orientarea catre o piata internationala, intrucat pentru participarea la licitatii se impune drept criteriu eliminator existenta unuia sau mai multor astfel de certificate.