Thursday, November 10, 2016

Colantarile intregrale dau un nou aspect masinii

Masinile reprezinta cel mai de pret bun pentru majoritatea barbatilor, motiv pentru care acestia isi doresc ca propriile automobile sa se prezinte intotdeauna in cele mai bune conditii, avand la dispozitie mai multe modalitati prin care sa le personalizeze. Chiar daca cea mai comuna varianta ramane apelarea la vopsitorii pentru ca anumite elemente sau intreaga masina sa fie adaptata la gusturile tuturor soferilor, o alta posibilitate este din ce in ce mai populara, apelarea la serviciul de colantari auto integrale.

Preturi mai mici

Aceasta solutie propusa de Colantari Design aduce in primul rand preturi mult mai mici si mai avantajoase, fiind accesibile pentru toate buzunarele. Asadar, pentru colantarea totala a unei masini de dimensiuni medii, preturile ajung pana la 1.200 de lei in functie de tipul de autocolant ales, pe cand ca aceeasi masina sa fie vopsita poate fi nevoie de minim 1.000 de euro.

Diferite tipuri de autocolante

De asemenea, soferii au la dispozitie mai multe tipuri de autocolante din care sa aleaga, in functie de preferinte, de la cele care promit o durata de viata de 2 ani, pana la cele care rezista foarte bine si 5 ani. Cu alte cuvinte, prima solutie este ideala pentru cei care fac modificari mai des, schimbandu-si gusturile, in timp ce a doua varianta este pentru soferii care nu doresc sa aduca modificari aspectului masinii in viitorul apropiat.

Culori variate


In plus, cu siguranta ca orice sofer va gasi la Colantari Design o folie pe gustul sau, la mare cautare fiind culorile mate, dar si cele care imita vopseaua metalizata. Astfel, cei care aleg colantari auto integrale se pot bucura de o multime de avantaje, printre care si timpul de executie mult mai mic, de doar cateva ore, spre deosebire de cele cateva zile necesare in cazul vopsirii pana cand masina sa fie pregatita.

No comments:

Post a Comment