Monday, December 21, 2015

In Iasi s-au deschis recent mai multe studiouri de videochat                        In Iasi s-au deschis recent mai multe studiouri de videochat care ofera joburi pentru femeile tinere si interesate de un venit constant de peste 1500 euro. Ai auzit bine, poti castiga un fiecare luna peste 1500 euro. Aceast salariu poate ajunge peste 2-3 ani la peste 10.000 euro bani cash.  Acest lucru depinde de dorinta ta de a profesa in acest domeniu. Aceste studiouri sunt 100% legale si ofera carte de munca pentru angajate. Pe cartea de munca nu va aparea termenul “videochat” deoarece acest termen poate fi inteles total gresit, mai ales in Romania.

                     Ei bine, probabil va intrebati ce este videochatul. Videochatul reprezint o filmare live cu o persoana care isi expune conditia fizica. Pe scurt cineva iti admira frumusetea si vorbeste cu tine prin intermediul chatului. Daca impartim termenul videochat vom obtine de fapt foi termeni: “video” si “chat”. Nimic mai simplu. Aceast domeniu este foarte profitabil deoarece sunt multe persoane care apeleaza la acest serviciu pentru a se simtii mult mai aproape de o persoana. Acest job reprezinta si un ajutor social in unele cazuri. Bineinteles, angajatele pot alege studioul si modul in care se vor expune deoarece exista mai multe tipuri de videochat (adulti si tineri).

                 Daca esti o persoana serioasa si analizezi problemele atent vei descoperi ca videochatul este foarte sigur. Studiourile de videochat din Iasi garanteaza protectia datelor si integritatea persoanei. Nimeni nu va afla cine esti daca asta iti doresti si nimeni nu va avea acces la numele tau. Mai mult, te poti consulta cu fetele care lucreaza deja de 2-3 ani la aceste studiuri si aceastea iti pot spune exact procesul de recrutate s.a. Noi te asteptam ca sa te inscri pe una din paginile web sau sa contactezi telephonic un studio. Seriozitatea ta este strans legata de seriozitatea studiourilor si cu sigunanta te vei distra !

No comments:

Post a Comment