Saturday, May 14, 2016

Regim hotelier in SighisoaraDe ce sa optez pentru regim hotelier?

Romania are numeroase atractii ce asteapta sa fie descoperite de catre turisti, insa de fiecare data una dintre marile probleme este cazarea, intrucat preturile practicate de hoteluri si pensiuni sunt destul de costisitoare, motiv pentru care adesea optam pentru conditii inferioare pentru un pret mai bun. Insa atunci cand ne dorim sa vizitam Transilvania, o solutie ideala o reprezinta inchirierea unui apartament in regim hotelier Sighisoara, deoarece preturile sunt mai accesibile pentru toate buzunarele, in timp ce conditiile sunt cel putin la acelasi nivel cu cele oferite de unitatile de cazare traditionale.

Mai mult spatiu

Ce ai prefera? Sa ai la dispozitie o camera de doua persoane de 15 metri patrati pentru 150 de lei sau sa beneficiezi de aceleasi conditii, dar de un spatiu de cel putin doua ori mai mare pentru un apartament cu doua camere la acelasi pret? Spatiul reprezinta o problema in fiecare vacanta deoarece cel din camerele de hotel nu este suficient pentru doua persoane.

O bucatarie te ajuta sa faci economie

Decat sa te trezesti, sa te imbraci si sa te pregatesti sa mergi la un restaurant unde sa cheltui bani pentru micul dejun sau oricare alta masa, nu ai prefera sa mergi in pijamale la bucatarie si sa iti pregatesti propria masa? Toate orasele sunt pline de supermarketuri, astfel ca este suficienta o aprovizionare pentru toata vacanta, iar banii economisiti de pe mesele de la restaurant, pot fi cheltuiti in alte moduri.

Ai parte de intimitate

Regimul hotelier iti asigura si intimitate pentru ca nu mai esti deranjat de membrii staff-ului hotelier. In plus, o vacanta cu copiii devine mult mai confortabila deoarece acestia pot avea propria camera unde se pot juca, in timp ce parintii se pot odihni in mod corespunzator fara a fi deranjati de nimic.

No comments:

Post a Comment