Monday, May 16, 2016



Unul dintre cele mai populare materiale folosite la constructia cladirilor moderne, aluminiul propune numeroase avantaje, fiind utilizat atat in proiectele comerciale, cat si cele rezidentiale. O noua intrebuintare a acestui material metalic este aceea de inchidere a unei verande, fiind preferat de constructori si proprietarii de case pentru numarul mare de avantaje.
Durabilitate
Inchidereverande cu aluminiu este o buna alegere deoarece materialul este pana la 3 ori mai puternic decat alte optiuni traditionale precum lemnul sau PVC-ul. Aluminiul este o structura mai rigida, care nu isi modifica nici nuanta, nici componenta o data cu trecerea timpului.

Greutate redusa

Verandele inchise cu aluminiu presupun o greutate inferioara, iar materialul fiind de 4 ori mai usor decat o structura similara din lemn, este foate usor de manevrat, astfel ca tariful manoperei este unul mai scazut.

Eco

Aluminiul nu este toxic si nici nu provoaca alergii. Din punctul de vedere al reciclarii, aluminiul este materialul perfect, fiind usor de reciclat, indestructibil, astfel ca toata suprafata sa poate fi refolosita in cadrul unui alt proiect.

Confort

Materialul asigura protectie impotriva insectelor, termitelor, furnicilor sau zburatoarelor, care sunt foarte deranjante, in special pe durata verii. De asemenea, aluminiul nu poate fi deteriorat in urma unor conditii meteo nefavorabile, precum ploi sau ninsori. Materialul nu absoarbe nimic, motiv pentru care nu va crapa, nu se va retracta si nu se va deforma, in timp ce lemnul sau PVC-ul nu pot promite aceleasi avantaje.

Rezistent la foc si aspect placut

Atunci cand aluminiul este expus la flacari, precum in cazul gratarelor din timpul verii, materialul nu va arde si nici nu se va topi. De asemenea, inchiderea verandelor cu aluminiu reprezinta o alegere ideala intrucat clientii pot alege dintr-o varietate de culori, chiar si unele care sa imite aspectul lemnului, iar nuanta se poate adapta ori de cate ori se doreste.

No comments:

Post a Comment