Friday, July 29, 2016

De unde cumperi mancare pentru animale

Tot mai multe persoane se bucura de dragostea purtata de animale, fie ca este vorba de caini, pisici, hamsteri, papagali sau broaste testoase, fiecare avand gusturi diferite. De regula, animalele de companie nu sunt pretentioase, nu implica o ingrijire costisitoare, sunt jucause si au rolul de a ne face viata mai frumoasa. Din acest motiv exista numeroase magazine de specialitate de unde se pot achizitiona diferite animale, insa preturile practicate sunt destul de ridicate.
De asemenea, accesoriile si jucariile pentru acestea, la fel si mancarea, pot fi achizitionate din acelasi tip de magazine, insa tarifele sunt mari, astfel ca ingrijirea presupune mai mult efort din punct de vedere financiar pentru stapani.
Preturi mai bune
Insa de ce sa achizitionezi mancare pentru animale din magazinele de specialitate, unde sunt adaosuri consistente, cand aceasta poate fi procurata direct de pe Imperator.ro. Un numar mare de utilizatori posteaza astfel de anunturi, dorind sa aduca bucurie stapanilor de animale. Preturile sunt mult mai mici decat in magazine, atat pentru mancare, cat si pentru accesorii sau jucarii, fapt care este reflectat si de faptul ca anunturile sunt gratuite pe Imperator.
Reinnoire gratuita
De asemenea, chiar si dupa 90 de zile de valabilitate, anunturile se reinnoiesc gratuit si automat. Se permite publicarea a pana la 8 fotografii semnificative care sa ateste calitatea produselor puse la vanzare. In plus, aceasta reprezinta o solutie ideala si pentru cei care au avut animale de companie, insa din diferite motive au renuntat la ele si produsele aferente acestora au ramas nefolosite, iar acum pot fi vandute la preturi bune.
Interfata prietenoasa

Imperator este foarte usor de folosit, chiar si de catre cei care nu au experienta, totul datorita interfetei intuitive, ce permite crearea unui cont in scurt timp si postarea unui anunt cu mancare pentru animale in doar cateva minute.

No comments:

Post a Comment